Restaurant & Pejsestue

Lad os stå for jeres store festLøjt Feriekro ved Aabenraa tilbyder de perfekte rammer for jeres store fest.
Vi har plads til 220 gæster i vores store festsal og kan også klare mindre selskaber i vores restaurant og pejsestue.
Uanset, om der er tale om receptioner, jubilæer, kurser og firmafester eller bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage, sørger vi for, at arrangementet bliver en vellykket oplevelse for både gæster og vært. Festlokalerne ligger smukt i det idylliske landskab nordøst for Aabenraa med udsigt til grønne marker og havet i Gennerbugt. Kun 20 minutters kørsel fra Aabenraa og en halv time fra Haderslev. Vi sætter en ære i friske råvarer og sammensætter altid menuerne efter årstidernes råvarer.
Restaurantens kulinariske stil er velkendt dansk kromad med fokus på kvalitet og traditioner.

Vi hjælper gerne

Vores engagerede personale hjælper gerne med planlægningen af den store fest, og hvis I ønsker at holde festen under åben himmel, klarer vi også det. Vi tilbyder flere festmenuer til varierende priser, og hvis I ønsker at holde festen hjemme, kan vi også levere maden ud af huset.
Musik eller anden underholdning til festen, er naturligvis velkommen, og har I egen bordpynt eller individuelle ønsker til bordopstilling, siger I bare til. Så klarer vi også det. Er der mange børn blandt gæsterne, er I kommet til et rent slaraffenland. Vi ligger ved Danlands feriecenter nær Aabenraa og kan derfor både tilbyde legeplads, minigolf og fodboldgolf til vores gæster..

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres store fest