Restaurant & Pejsestue

Måske Danmarks smukkest beliggende feriecenterLøjt Feriekro ligger i forbindelse med Løjt Feriecenter, Sandskær Strandcamping og det store sommerhusområde nordøst for Aabenraa.
Vi tilbyder derfor at være behjælpelige med at arrangere overnatning eller længevarende ophold.
Fra Løjt Feriecenter har I en skøn udsigt over Genner Bugt og Lillebælt.

I dette dejlige område er der i sommermånederne gratis adgang til en stor, udendørs swimmingpool med separat børnebassin.
I kan også bade fra den børnevenlige strand eller benytte jer af gode surf- og fiskemuligheder, og Aabenraa Golfklub ligger blot 200 meter væk med en af de flotteste 18-hulsbaner i Danmark.
Løjt Feriecenter byder desuden på kiosk, spillehal, møntvaskeri og internet i alle ferieboliger.

Aktivt Feriecenter

I bor i dejlige feriehuse, som er beliggende på fællesarealer i naturskønne omgivelser, og fra mange af husene er der en fantastisk udsigt over Genner Bugt.
Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus.
Udendørs byder feriecenteret blandt andet på legeplads, minigolf, bordtennis, petanque, hoppepude, fodboldmål og beachvolley.

Med kun 20 minutters kørsel til Aabenraa er der også mulighed for at besøge det lokale badeland eller tage på shoppingtur i Aabenraas hyggelige gågade.
Med den centrale beliggenhed mellem Aabenraa og Haderslev er Løjt Feriecenter også et godt udgangspunkt for udflugter til blandt andet Legoland, Givskud Zoo, Dybbøl Mølle, Gråsten Slot, Koldinghus eller en tur til Flensburg.

Feriecenterets åbningstid er fra 29. marts til 26. oktober.